SEA menedzser keresett (m/f/d)


Mi a helyzet?

Online otthon, ezért az új SEA Managerünk (m/f/d)

A hozzájáruláskezelési platform egy olyan szoftver, amelyet a webhelyek üzemeltetői vagy webalkalmazás-szolgáltatói használnak a látogatók adatvédelmi hozzájárulásának megszerzésére és tárolására, mielőtt a felhasználói adatok gyűjthetők. A látogató ezért beleegyezését adja.

Nap mint nap új ügyfeleinknek örülünk, ezzel az iparág leggyorsabban növekvő vállalatává válunk. És hogy ez így is maradjon, franciaországi kollégáink számára keresünk megfelelő SEA vezetőt.

Lelkes, nyitott vagy, és alig várod, hogy velünk fejlődj? Akkor légy a csapatunk tagja!

amit mozgatni tudsz

 • Ön létrehozza, figyelemmel kíséri és optimalizálja SEA kampányainkat a Google-on és a Facebookon. Nagy a szabadsága, és felelősséget vállalhat kampányaiért.
 • Rendszeresen végez teszteket a teljesítmény maximalizálása, valamint a béták és új keresőmotor-funkciók bevezetése érdekében.
 • Folyamatosan dolgozik a Google teljesítményén, és optimalizálja a terméktáblázatokat.
 • Piac- és versenyelemzéseket végez, figyeli az aktuális trendeket, és lendületet ad termékportfóliónknak.
 • Ötleteivel és lendületével optimalizálja teljesítménymarketing-stratégiáinkat, és előmozdítja online marketingünket.

amit hozol

 • Sikeresen befejezte képzését vagy tanulmányait közgazdasági, marketing vagy hasonló területen, és több éves SEA tapasztalattal rendelkezik, ideális esetben B2B környezetben.
 • Szenvedélyed van a számok és az online marketing világa iránt.
 • Nagyon magabiztosan használja az Excelt és a Google Ads Szerkesztőt. Otthon érzi magát a Google Ads, a Google Shopping és a Facebook szolgáltatásban.
 • Ideális esetben van tapasztalata a feedkezelésben és az automatizált kampánykezelésben.
 • Ideális esetben a francia az anyanyelve, de eszmét cserélhet angolul vagy németül is
 • Proaktív vagy, csapatjátékos vagy, és szívesen vállalsz felelősségteljes feladatokat.

Mi tesz minket különlegessé?

Megélt meggyőződésünk, hogy a legjobb eredmények onnan származnak, ahol mindenki optimálisan fejlődhet. Éppen ezért nagyfokú személyes felelősséggel és rugalmassággal dolgozunk: agilisan, többfunkciósan és növekedésorientáltan. Legyen szó távmunkáról vagy irodai munkáról, részmunkaidős vagy teljes munkaidőben – Ön az Ön számára legmegfelelőbb módon dolgozik.

Ha úgy hangzik, mint Ön, várjuk jelentkezését. Az Ön kapcsolattartója: Götz Sielk piacvezető ( goetz@consentmanager.net ).


további megjegyzések

Új

Hírlevél 2024/03

ÚJ: Whistleblower Tool Örömmel jelentjük be új bejelentő szoftverünk megjelenését. A szoftvert úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az EU Whistleblowing Irányelv követelményeinek. Szoftverünk most egyszerű és biztonságos módot kínál alkalmazottai számára aggodalmak bejelentésére. A visszaélést bejelentő személyek egyszerűen és névtelenül nyújthatják be jelentéseiket a webhelyén található űrlap segítségével, amely egy egyszerű kóddal van beágyazva. A […]
videókat

Webinárium: Nincsenek cookie-k = bevételkiesés?

Az online világ nagy változások előtt áll, különösen a kiadók és a hirdetők számára. Március 11-én a Refinery89.com-tal közösen rendeztük a „Nincs süti = bevételkiesés” webináriumot, hogy a jövőbe tekintsünk. A webinárium angol nyelven zajlott. A következő témák kerültek megvitatásra: áttekintés A webinárium értékes betekintést nyújtott abba, hogy a megjelenítők és a hirdetők hogyan készülhetnek […]