rólunk

Csapatunk a jog, a marketing, a termékfejlesztés, a kiadói és még sok más terület szakértőiből áll. Együtt több száz éves tevékenységet egyesítünk saját szakterületünkön.

Ügyvezetők

img
Jan Winkler

Jan alapítója és ügyvezető igazgatója. 15 éve dolgozik az AdTech iparágban olyan cégeknél, mint az AdTiger vagy az AdSpirit.

Conventionmanager GmbH

img
Christofer Linusson

Christofer a hamburgi német fióktelep vezetője. Körülbelül 10 éve nevezi szakterületének a digitális ipart.

Conventionmanager GmbH

img
Götz Sielk

A Götz a marketingre és a növekedésre összpontosít. Üzleti szakértő, és több mint 20 éve dolgozik digitális termékeken az AOL és az IMG számára.

Conventionmanager GmbH

img
Hanna Melin

Hanna a pénzügyi igazgatónk. Több mint 10 évig pénzügyi és kontrolling területen dolgozott olyan vállalatoknál, mint a Bombardier Transport.

Conventionmanager GmbH

img
Falko Berg

A Falko a műszaki igazgatónk, és sokéves AdTech iparági tapasztalatot hoz csapatunkba.

Conventionmanager GmbH

img
Olivier Chouraki

Olivier szoftvermérnök és vállalkozó 15 éves tapasztalattal a digitális reklámiparban.

Conventionmanager GmbH

Helyszínek

A ConsentManager-t eredetileg Svédországban alapították, és ez a mi központunk. A hosszú piaci jelenlétünk miatt fokozatosan több leányvállalattal bővült az egyes országokban. Stockholmban (SE) székhelyünkön kívül ügyfélszolgálatunk Hamburgban (DE) és Párizsban (FR), valamint fejlesztői csoportjaink Berlinben (DE) és Zürichben (CH) működnek.

CMP

Nem biztos benne, hogy szüksége van-e CMP-re?

Ha nem biztos benne, hogy szüksége van-e CMP-re vagy sem, forduljon hozzánk – mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást cége számára!

Kapcsolatba lépni