Új

Hírlevél 2020/10


Új weboldalunk itt

Örömmel mutatjuk be új logónkat és új weboldalunkat. A jól ismert hatszögünk megmaradt, de mára frissebb és modernebb.

Változások az IAB TCF-irányelvében

A legutóbbi hírlevélben bejelentetteknek megfelelően az IAB módosította az IAB TCF-ben való részvételre vonatkozó irányelveket. Kérjük, vegye figyelembe a következő változásokat:

  • A témabeállítások most színkontrasztot mutatnak az elfogadás/elutasítás/beállítások/mentés gombok színének beállításakor. Az IAB megköveteli, hogy a színkontraszt legalább 5:1 legyen (előtér vs. háttér). A jelenlegi frissítéssel ez a kontrasztérték kötelező. Az alacsonyabb kontrasztértéket használó témák elvesztik az IAB megfelelőségi beállítását. Kérjük, tekintse át terveit .
  • A jelenlegi frissítéssel letiltottuk az első szintű üdvözlőszöveg módosításának lehetőségét, ha az IAB TCF engedélyezve van egy CMP-ben. A szöveget módosítani kívánó ügyfeleknek további jóváhagyásra van szükségük a hozzájáruláskezelőtől. A meglévő szövegeket ez nem érinti.

További új funkciók és változások

  • Testreszabható listaikonok nem jelölőnégyzetes célokra
  • Az eladók most elrejthetők
  • Új makrók a gombok és hivatkozások szövegben történő megjelenítéséhez
  • Létrehozhatja saját veremét
  • … és még sok más.

további megjegyzések

Új

Hírlevél 2024/05

Új integráció a Slack, MS Teams és egyebek számára A jelenlegi frissítéssel a Slack, az MS Teams, a Zapier és az n8n új integrációs funkciója elérhető a rendszerben. A funkció kényelmesen értesíti Önt a Slackben, a Teamsben vagy bármely más eszközben a CMP-fiókjában lévő fontos változásokról és hírekről (pl. új sütiket találtunk). A frissítések kereséséhez […]
Webinar-GCM-v2-with-Google-and-consentmanager
Tábornok, Új, videókat

Webinárium: Google Consent Mode v2 a Google-lal és consentmanager

Csatlakozzon exkluzív internetes szemináriumunkhoz, amelyet consentmanager a Google-lal együttműködésben tart 2024. június 12-én délelőtt 11:00-kor közép-európai idő szerint. A legújabb Google-követelményekre vonatkozó információk iránti nagy kereslet miatt ez a webinárium segít jobban megérteni Google Consent Mode , v2. Dennis Gingele a Google-tól és Jan Winkler consentmanager bemutatják a szükséges tényeket és hátteret. Akár digitális marketinggel […]