Új

Hírlevél 2021/06


Új vizuális szerkesztő

A legújabb frissítéssel kiemelten foglalkoztunk a tervezéssel és a tervezési beállításokkal. A témaszerkesztő teljesen megújult:

Ahelyett, hogy egyszerűen az előnézetet jelenítené meg, mint korábban, a design most közvetlenül az előnézetben módosítható. Egyszerűen kattintson például egy címsorra, és megjelennek a címsor beállításai. Kattintson egy gombra, ekkor megjelennek a gombok beállításai. Így a jövőben még könnyebben megalkothatja saját ízlésének megfelelő designját.

Számos új tervezési lehetőség is van, például lehetőség van a réteg méretének pontosabb beállítására, vagy a saját ikon használatára a preferenciaközpontban.

A webináriumok rögzítése

A múlt hónapban számos webináriumra került sor. A felvételeket, mint mindig, megtaláljátok honlapunkon:

További új funkciók és változások

  • A jelentések automatizálhatók és e-mailben elküldhetők
  • Új rétegpozíció A „Push down” lenyomja a weboldalt
  • Az irányítópult mostantól szűrhető a CMP-vel
  • Új „klasszikus” célú „Közösségi média”
  • … és még sok más.

további megjegyzések

Új

Hírlevél 2024/03

ÚJ: Whistleblower Tool Örömmel jelentjük be új bejelentő szoftverünk megjelenését. A szoftvert úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az EU Whistleblowing Irányelv követelményeinek. Szoftverünk most egyszerű és biztonságos módot kínál alkalmazottai számára aggodalmak bejelentésére. A visszaélést bejelentő személyek egyszerűen és névtelenül nyújthatják be jelentéseiket a webhelyén található űrlap segítségével, amely egy egyszerű kóddal van beágyazva. A […]
videókat

Webinárium: Nincsenek cookie-k = bevételkiesés?

Az online világ nagy változások előtt áll, különösen a kiadók és a hirdetők számára. Március 11-én a Refinery89.com-tal közösen rendeztük a „Nincs süti = bevételkiesés” webináriumot, hogy a jövőbe tekintsünk. A webinárium angol nyelven zajlott. A következő témák kerültek megvitatásra: áttekintés A webinárium értékes betekintést nyújtott abba, hogy a megjelenítők és a hirdetők hogyan készülhetnek […]