Hírlevél 2021/10

Bejáró frissítések

Legújabb frissítésünkkel a hangsúlyt ismét a robotunkra helyeztük. A bejáró most még alaposabb, és a korábbinál pontosabban követi nyomon a webhelyen belüli aloldalakat. Hasonlóképpen, a bejáró eredményei végre PDF formátumban exportálhatók, és további ellenőrzéseket adtunk hozzá, például a harmadik országbeli átutalásokhoz.

Ezen túlmenően a bejáró vezérlése is javult: a CMP bejáró beállításaiban immár beállítható például, hogy az újonnan talált szolgáltatók először várólistára kerüljenek, és ne egyből a normál szolgáltatói listára. . Ezenkívül a cookie-k mostantól domainenként is elkülöníthetők, ami különösen előnyös azon ügyfelek számára, akik ugyanazt a CMP-kódot használják több domainben. És végül, de nem utolsósorban, a szolgáltatók listája most a legfrissebb leleteket is mutatja, így könnyebben áttekinthető, hol találtak szolgáltatót.

Továbbfejlesztett automatikus blokkkód

A bejáró mellett ebben a hónapban különösen az automatikus blokkkódot fejlesztettük tovább. Mivel sok ügyfél kedveli, különösen a kényelemen és a betöltési időn javítottunk: A múltban gyakran voltak problémák az „esszenciális” vagy „működő” szolgáltatókkal, amelyeket a CMP kedvezőtlenül blokkolt, most sokkal könnyebbnek kell lennie. ilyen szolgáltatókkal dolgozni.

Webináriumok novemberben

A TTDSG-vel decembertől a webhelyeken megjelenő számos újítás miatt novemberben további webináriumokat kínálunk. Ezek:

 • Webinárium: TTDSG és az adatvédelem aktuális fejlesztései
  2021. november 09. – 15:00
  A regisztrációhoz
 • Webinárium: A hozzájáruláskezelő használata a Google TagManagerrel és a Google beleegyezési móddal
  2021. november 10. – 15:00
  A regisztrációhoz

További új funkciók és változások

 • Továbbfejlesztett napló API
 • adatréteg fejlesztések
 • Jobb támogatás a fogyatékkal élők számára
 • A társult linkek automatikus kibontása
 • … és még sok más.