Új, videókat

Webinárium: Google beleegyezési mód v2


A „Google Consent Mode v2” webináriumra 2024. február 27-én került sor.

PDF a webináriumhoz letölthető itt található.

A következő témák kerültek megvitatásra:

 • A Google Consent Mode v2 bevezetése és legfontosabb szempontjai:
  • Világos bevezetés a Google Consent Mode v2 használatához és a legfontosabb tényekhez.
 • A Google új követelményei a vállalkozásoddal szemben:
  • Mit jelentenek a Google Consent Mode v2 új követelményei, és milyen hatással vannak az Ön webhelyére és alkalmazására.
 • Jogi és műszaki követelmények végrehajtása:
  • Útmutató a jogi és műszaki követelmények részletes végrehajtásához.
  • A Google Consent Mode v2 sikeres integrálásához szükséges lépések.

áttekintés

Mindenki a Google Consent Mode v2-ről beszél. 2024 márciusától a Google megköveteli, hogy minden webhely és alkalmazás használja a Google Consent Mode v2-t. Ehhez fontos, hogy rendelkezzen a Google által tanúsított CMP-vel. A sutikimmager már a Google által tanúsított CMP-k egyike.

De mit jelent ez valójában az Ön számára, mint hirdető vagy webhely-üzemeltető?

Mivel sokan még mindig bizonytalanok, és kérdéseik vannak a Google új követelményeivel kapcsolatban – például, hogy ezek hogyan érintik az Ön vállalkozását, vagy hogyan valósítják meg a jogi és technikai követelményeket –, célunk az volt, hogy egyértelművé tegyük ezt a webináriumot.


további megjegyzések

Új

Hírlevél 2024/03

ÚJ: Whistleblower Tool Örömmel jelentjük be új bejelentő szoftverünk megjelenését. A szoftvert úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az EU Whistleblowing Irányelv követelményeinek. Szoftverünk most egyszerű és biztonságos módot kínál alkalmazottai számára aggodalmak bejelentésére. A visszaélést bejelentő személyek egyszerűen és névtelenül nyújthatják be jelentéseiket a webhelyén található űrlap segítségével, amely egy egyszerű kóddal van beágyazva. A […]
videókat

Webinárium: Nincsenek cookie-k = bevételkiesés?

Az online világ nagy változások előtt áll, különösen a kiadók és a hirdetők számára. Március 11-én a Refinery89.com-tal közösen rendeztük a „Nincs süti = bevételkiesés” webináriumot, hogy a jövőbe tekintsünk. A webinárium angol nyelven zajlott. A következő témák kerültek megvitatásra: áttekintés A webinárium értékes betekintést nyújtott abba, hogy a megjelenítők és a hirdetők hogyan készülhetnek […]